Weederssubs
Καλώς ήρθες στο φόρουμ μας! Μπορείς να κάνεις μια δωρεάν εγγραφή για να έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις τα project της ομάδας μας αλλά και να συμμετέχεις στις δημόσιες συζητήσεις μας. Σε περιμένουμε!
Weederssubs

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1 Οι κανόνες του Forum Την / Το Πεμ Ιουλ 04, 2013 4:28 am

Cpr

avatar
Administrator
Administrator
1) Παρακαλούμε τα post σας να είναι γραμμένα στην ελληνική γλώσσα και όχι σε greeklish (γραφή ελληνικών με λατινικούς χαρακτήρες).
2) Μη χρησιμοποιείται κεφαλαία γράμματα, αν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στο χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση του πιθανόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.
3) Οι διαστάσεις του περιεχομένου της υπογραφής σας θα πρέπει να μην υπερβαίνουν το όριο σε πλάτος 590 pixels και σε ύψος 350 pixels (590x350). Επίσης το μέγεθος εικόνας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 150 kb.
4) Να αποφεύγετε το SPAM (Silly Pointless Annoying Message), δηλαδή μηνύματα με ανούσιο περιεχόμενο που προκαλούν σύγχυση και αποπροσανατολίζουν τη δημόσια συζήτηση. Να αποφεύγονται τα διπλά και τριπλά posts, αν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο post σας επεξεργαστείτε το με το κουμπί edit.
5)Πριν προσθέσετε ένα καινούριο thread, χρησιμοποιείστε το search του forum (Αναζήτηση). Ίσως να υπάρχει ήδη ένα παρόμοιο topic με αυτό που θέλετε να ανοίξετε.
6) Ένα σωστό Download Topic κάποιου anime πρέπει να συνοδεύεται από μια μικρή περιγραφή, αντίστοιχες εικόνες, διάφορα σημαντικά χαρακτηριστικά, καθώς και από ένα anidb.net link ώστε να έχουμε κάποιες πληροφορίες για το anime. Συγκεκριμένα πρέπει να ακολουθεί τη δομή που παρουσιάζεται για anime και για manga αντίστοιχα. Τα download links πρέπει να τοποθετούνται υποχρεωτικά σε code tags. Σε περίπτωση που κάποιο θέμα δεν πληρεί τις προϋποθέσεις, μπορεί να κλειδωθεί και να αποσυρθεί χωρίς προειδοποίηση στον κάδο ανακύκλωσης, αν ο uploader δεν προβεί στις διορθώσεις που θα του υποδείξει η Συντονιστική Ομάδα. Επίσης αν το anime απευθύνεται σε ηλικίες άνω των 16 ετών, πρέπει να αναφέρεται.
7)Απαγορεύονται τα tags που χρησιμοποιούνται για να τραβήξουν προσοχή του τύπου [RS.com], [MU], [FS] κτλ
CoolΝα μη δημοσιεύσετε μήνυμα που να είναι απειλητικό, υβριστικό, προσβλητικό, ανήθικο, χυδαίο, με σεξουαλικό περιεχόμενο. Να αποφεύγονται οι διαξιφισμοί ανάμεσα στα μέλη του forum οι οποίοι εμποδίζουν στην λειτουργία του.
9)Παρακαλούνται τα μέλη να διατηρούν μόνο ένα λογαριασμό και να δηλώνουν έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, η οποία θα χρησιμοποιείται μόνο για ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία του forum και δε θα κοινοποιείται σε τρίτους χωρίς τη ρητή συναίνεση του μέλους.
10)Να αποφεύγεται η συμμετοχή στο forum με σκοπό τη διαφήμιση προϊόντων ή υπηρεσιών.
11)Απαγορεύεται αυστηρά το upload warez υλικού που δε συνάδει με το προφίλ του forum και δε συνδέεται με anime, cartoon, manga, comics (άσχετα προγράμματα software, μουσική, ταινίες κλπ)
12)Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε δημοσίευση πορνογραφικού υλικού.
13)Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του forum. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων κανονισμών δεν πρέπει να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή.Η παράβαση των παρόντων όρων επιφέρει τη λήψη μέτρων, κάθε μέλος έχει περιθώριο να του γίνουν μέχρι πέντε προειδοποιήσεις (warnings), εάν δεν συμμορφωθεί, στα τέσσερα warning ακολουθεί αποκλεισμός (ban) από το forum για το χρονικό διάστημα μίας εβδομάδας και αν παρόλα αυτά εξακολουθήσει να παραβιάζει τους κανονισμούς η κύρωση είναι μόνιμος αποκλεισμός από το forum (οριστικό ban), κατά την κρίση των συντονιστών.


Παρακαλούμε όλα τα μέλη μας να τηρήσουν τον παραπάνω κανονισμό, ώστε να επιτευχθεί η σωστή και εύρυθμη λειτουργία του forum, ευχαριστούμε πολύ.

http://weeders.forumgreek.com

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Weeders Subs ChatBox